1910101156-5665_webb-2.jpg

Om oss

 
 

Vi som tar hand om er

Oscar Persson
Köksmästare/Krögare

Christina Wu Persson
Sommelier/Restaurangchef

Ossian Rymo
KÖK

Martin, Hedvig
SERVIS

 

Nordiska smaker. Asiatiska tekniker.

Ända sedan vi öppnade i juli 2013 har vårt mål och vår tanke varit att bjuda på en matupplevelse med ett unikt uttryck. Här hos oss erbjuder vi avsmakningsmenyer med säsongsbetonade och lokalt odlade råvaror. Vi finner inspiration från nordiska smaker och asiatiska tekniker.

Köksmästare Oscar Persson arbetar tillsammans med sina medarbetare i köket. Gemensamt skapar de en kreativ miljö. Här blandas erfarenhet med nyskapande. Restaurangchef Christina Wu Persson samt medarbetare hittar man i matsalen. Där ser hon till att samtliga gäster finner sig varmt välkomna i den avslappnade miljön. 


 
 
 
1910101157-5735_webb-2.jpg

Christina Wu Persson

Sommelier

Christina är präglad av sin kultur och har sedan barndomen haft en fot i matens värld. Därför kändes valet att lämna labbrocken för matsalen på Björk Bambu enkelt. Där har hon möjligheten att göra det bästa hon vet; att ta hand om sina gäster samt att ta fram intressanta dryckesparningar till maten.

 
 
 
1910101159-5764_webb-2.jpg

Oscar Persson

Köksmästare

Det föll sig naturligt att bli kock för Oscar. Med en gedigen bakgrund av enklare matlagning tyckte han till slut att det någonting saknades. När han fick möjligheten att följa sin dröm tillsammans med sin fru var siktet på målmedveten lagad mat i en varm och välkomnande atmosfär.